Bine ați venit, vă puteți Autentifica sau Crea un Cont Nou

Contactează-ne:
(+4) 0735 41 86 01

Fabricat în România

Ianuarie 25, 2016, 0 comments, on Ii tradiționale, Meșteșuguri, România

Rate this item

Average: 4.7 (3 votes)

Observăm că, în ultima vreme, exista un curent de promovare a ţării noastre, a tradițiilor, meșteșugurilor, artelor, oamenilor, prin toate mijloacele disponibile.

 

Și este foarte bine. În sfârșit intrăm în normalitate. Sunt ale noastre și trebuie sa ne mîndrim cu ce avem, toate acestea reprezentând identitatea noastră în cel mai pur mod cu putință, adevarata identitate. Și noi asta facem, ducând mai departe meșteșugul iei și tradiţia portului popular, moștenite de la străbunii noștri.

 

Tot în aceași idee, Fabricat in Romania promovează identitatea țării noastre la un nivel mai complet, arătând țării si lumii întregi ce înseamnă cu adevarat Romania și câte motive de mândrie avem. Tradiţii, meșteșuguri, turism, agricultura bio și multe altele, toate fabricate in Romania.

 

Vă invităm să redescoperiţi Romania, așa cum probabil nu v-aţi fi imaginat până acum. Plecând de la portul iei, care devine încet încet, simbolul naţional in faţa lumii întregi, până la toate celelalte tradiții și meșteșuguri pe care le puteţi descoperiri pe site-ul Fabricat in România.

 

Noi suntem susținătorii a tot ceea ce înseamnă Romania, tradiţiilor, iilor tradiționale și oricui promovează adevarata faţă a ţării noastre.

 

Sursa imaginii: www.fabricatinro.ro

Spune și altora:


More in this category:

Add Comment

Image CAPTCHA
Introduceti caracterele afisate in imagine.