Bine ați venit, vă puteți Autentifica sau Crea un Cont Nou

Contactează-ne:
(+4) 0735 41 86 01

Politica de confidențialitate

II CÂRNECI DOMNICA II, Parâng nr.5, Breaza, Prahova, 105400, România

contact@pravaliacuii.ro

II CÂRNECI DOMNICA II, denumită în continuare „www.pravaliacuii.ro”, respectă legile în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor site-lui www.pravaliacuii.ro, denumiți în continuare „utilizatori”. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, precum şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, www.pravaliacuii.ro si II CÂRNECI DOMNICA II au obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: servicii de comunicatii electronice si reclama, comerț electronic, marketing și publicitate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizată (persoana de la care se colecteaza datele), autorități publice centrale/locale la cererea acestora, aceste informații fiind necesare în scopul stabilirii contactului cu clienții, în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și în scopul îndeplinirii la timp și cu operativitate a livrării comenzilor. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor printr-un email către contact@pravaliacuii.ro, în care menționați acest lucru. De asemenea, refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care vă privesc, va duce la încetarea oricăror prelucrari de date cu caracter personal în ceea ce vă privește.

 

Tipuri de date colectate

Tipurile de date ce sunt colectate de către site-ul nostru sunt următoarele: cookie-uri, date de utilizare, adresa de email personală, date personale (nume și prenume, adresa de domiciliu).

Datele personale sunt oferite în mod liber de către client sau colectate automat în momentul utilizării site-ului nostru.

Orice utilizare a cookie-urilor sau orice alte instrumente de urmărire, ale site-ului nostru, servesc pentru a identifica utilizatorii și preferințele lor, pentru unicul scop de a oferi experiența așteptată de către client.

Imposibiliatea de a oferi anumite date personale poate face imposibilă utilizarea anumitor servicii oferite de către site-ul nostru.

Utilizatorii sunt responsabili pentru orice informație personală furnizată sau publicată prin intermediul site-ului nostru. De asemenea utilizarea de date personale ale unei terțe persoane se va face numai cu acordul persoanei respective și utilizatorii sunt responsabili de utilizarea datelor.

 

Procesare și stocare date

www.pravaliacuii.ro procesează datele intr-o manieră corespunzătoare și va lua toate măsurile de securitate ce se impun pentru a preveni accesul neautorizat, dezvăluirea, modificarea, sau distrugerea neautorizată a datelor.

Procesarea datelor se face utilizând computere și alte unelte IT, după proceduri și moduri de lucru stricte. Pe langa www.pravaliacuii.ro , în anumite cazuri, datele pot fi accesate de către anumite persoane îndreptățite, implicate în operațiunile site-ului (conducere, vânzări, marketing, juridic, administratori sistem) sau părți externe (cum ar fi terți furnizori de servicii tehnice, furnizori de găzduire web, companii de IT, agenții de comunicație).

Datele sunt stocate atât timp cât este necesar pentru a furniza serviciile către utilizatori, dar în același timp, utilizatorii pot oricând să ceara ștergerea datelor personale.

 

Utilizarea datelor colectate

Datele personale ale utilizatoriilor sunt colectate de către www.pravaliacuii.ro pentru a putea oferii servicii, cât și pentru următoarele scopuri: înregistrare și autentificare pe site, gestionarea contactelor, trimiterea de mesaje, comerț electronic.

 

Informații detaliate despre procesarea datelor

Înregistrare și autentificare

Înregistrându-se și autentificându-se, utilizatorii permit site-ului nostru să-i identifice și să le ofere acces la serviciile dedicate.

Înregistrare și autentificare se pot face în două moduri:

  • Direct, prin intermediul formularelor accesibile pe site-ul www.pravaliacuii.ro. Datele personale colectate sunt: Nume și prenume, adresă de email, adresă de domiciliu. Datele sunt prelucrate în Romania.
  • Prin intermediul unor terți furnizori de servicii informatice, precum Facebook sau Google. Datele personale colectate sunt specificate de către procesatorul respectiv. Datele sunt prelucrate în țara de provenință a procesatorului.

Cumpărare

Prin achiziționarea de produse de pe site-ul nostru, utilizatorul se obligă se ne ofere datele sale personale, ce ne sunt necesare pentru facturare și livrarea produselor comandate.

  LIVRARE GRATUITĂ PENTRU ORICE PRODUS