Bine ați venit, vă puteți Autentifica sau Crea un Cont Nou

Contactează-ne:
(+4) 0735 41 86 01

Termeni și condiții

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. www.pravaliacuii.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fară o altă notificare în prealabil. Cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor poate fi citită oricând folosind legatura “Termeni și conditii” din subsolul paginilor site-ului.

Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ.

 

INTRODUCERE

Site-ul www.pravaliacuii.ro, denumit în continuare Pravalia cu ii, este creat și administrat de II CÂRNECI DOMNICA II. 
Date de contact:
E-mail: contact@pravaliacuii.ro

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului www.pravaliacuii.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe – este proprietatea www.pravaliacuii.ro și este aparat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul www.pravaliacuii.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 

MĂRCI

II CÂRNECI DOMNICA II este proprietarul exclusiv al brandului Pravalia cu ii în Romania și garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul www.pravaliacuii.ro, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății, fără acordul scris al acesteia.

 

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; să transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile in vigoare. II CÂRNECI DOMNICA II are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. II CÂRNECI DOMNICA II nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societății II CÂRNECI DOMNICA II și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, societății II CÂRNECI DOMNICA II și afiliaților/asociaților săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență, dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de continut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încat, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

 

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul societății. II CÂRNECI DOMNICA II nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

 

GRESELI DE TIPARIRE

II CÂRNECI DOMNICA II și furnizorii săi nu iși asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră iși aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută.

 

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonanței nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului”. Notificarea se va data și trimite de către Dumneavoastra prin email la adresa: contact@pravaliacuii.ro. În situația menționată mai sus, Dumneavoastră veți returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de Dumneavoastră. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră. Returnarea produselor se va face prin curier, iar II CÂRNECI DOMNICA II se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denunțării de către Dvs a contractului.

Fac excepție de la aceasta regula produsele realizate pe comandă, personalizate, în alte dimensiuni și modele, decât cele standard.

 

CONDITII LEGALE

Site-ul www.pravaliacuii.ro funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român.

 

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict apărut între II CÂRNECI DOMNICA II și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două parți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

 

PROBLEME LEGATE DE DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Dacă doriți să raportati probleme legate de drepturile de proprietate intelectuală, ne puteți scrie pe adresa: contact@pravaliacuii.ro

 

DISPOZITII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil incheiat.

 

  LIVRARE GRATUITĂ PENTRU ORICE PRODUS